Mat hos oss

All mat vi serverer hos oss er laget av ferske råvarer og de fleste varene er lokale og Norske. 

Vi er stolte av å få lov til å samarbeide med flere lokalprodusenter: 
Ellevilt AS
i Sogndal leverer fiskekaker med purre og chili, Storfekjaker, Viltgryte med hjortekjøtt, varmrøkt laks m.m. 
Balder Brygg, leverer leskende øl produsert i Leikanger
Eplet Hostel & Jusfabrikk leverer frisk alkoholfri jus
Elvebakken Gardsysteri leverer mørk og deilig geitost til frokosten 

I tillegg er vi så heldige å ha gode hjelpere i Åshild Hilleren som koker rømmegrøt for oss og baker flatbrød, Gry Tokvam som hjelper oss med både rømmegrøt, karboner og mer til. I tillegg har vår gode venninne Mona Dolmset bakt nydelige kaker for oss. 

Lunsj hver dag, kl 13.00-16.30

Menyene vil variere fra dag til dag og her er noen eksempel på lunsjmenyer:

  • Elleville fiskekaker med potetmos og grønnsaker/ råkostsalat
  • Tungestølens Patentsmørbrød
  • Supper av ulike slag
  • Rømmegrøt med spekemat
  • Storfekjaker med potet og grønnsaker
  • Viltgryte med potet/ potetmos og grønnsaker

Kveldsmeny kl 19.00-21.00

Vi serverer 3-retters middag kl 19.00 for våre overnattende gjester.
Du kan også komme hit og spise på kvelden, uten å overnatte.
Da er det fint om du bestiller på forhånd, slik at vi er sikre på å ha nok mat til deg. Du kan bestille her: tungestolen@dnt.no
(PS: Telefondekningen her oppe er svært dårlig, så den enkleste måten å nå oss på er via epost)