ukens meny

UKE 40
Onsdag 30. september kl 1800
Forrett: Gulrotsuppe
Hovedrett: Lasagne med brød
Dessert: Karamellpudding
A: selleri, gluten av hvete, melk, egg
Torsdag 1. oktober kl 1800
Forrett: Tomatsuppe
Hovedrett: Marinert ørret med stekt ris
Dessert: Jordbærkompott
A: selleri, melk, fisk
Fredag 2. oktober kl 1800
Forrett: Bruchetta med salat
Hovedrett: Indrefilet av storfe med rødvinssaus
Dessert: Lun sjokoladekake
A: selleri, gluten av hvete, melk, egg
Lørdag 3. oktober kl 1800
Forrett: Salat med vinagrette
Hovedrett: Oksestek med fløtesaus
Dessert: Jordbærmousse
A: gluten av hvete, selleri, melk
Søndag 4. oktober kl 1800
Forrett: Høstsuppe
Hovedrett: Sosekjøtt
Dessert: Krydderkake med sjokoladekrem
A: selleri, gluten av hvete, melk
BESTILLING
Forhåndsbestilling gjøres på e-post senest 3 timer før middag.
tungestolen@dnt.no
Ved bestilling husk å opplyse om eventuelle allergier.
Kan forekomme endringer på menyen.
Takk og velkommen!