ukens meny

UKE 40

Onsdag 30. september kl 1800

Forrett: Gulrotsuppe 
Hovedrett: Lasagne med brød 
Dessert: Karamellpudding
A: selleri, gluten av hvete, melk, egg

Torsdag 1. oktober kl 1800

Forrett: Tomatsuppe 
Hovedrett: Marinert ørret med stekt ris
Dessert: Jordbærkompott
A: selleri, melk, fisk

Fredag 2. oktober kl 1800

Forrett: Bruchetta med salat 
Hovedrett: Indrefilet av storfe med rødvinssaus 
Dessert: Lun sjokoladekake
A: selleri, gluten av hvete, melk, egg

Lørdag 3. oktober kl 1800

Forrett: Salat med vinagrette 
Hovedrett: Oksestek med fløtesaus
Dessert: Jordbærmousse
A: gluten av hvete, selleri, melk

Søndag 4. oktober kl 1800

Forrett: Høstsuppe
Hovedrett: Sosekjøtt 
Dessert: Krydderkake med sjokoladekrem 
​​​​​​​A: selleri, gluten av hvete, melk

BESTILLING

Forhåndsbestilling gjøres på e-post senest 3 timer før middag.

tungestolen@dnt.no 

Ved bestilling husk å opplyse om eventuelle allergier.

Kan forekomme endringer på menyen.

Takk og velkommen!