Yoga og fjelltur

Bli med og praktiser yoga i de mest naturskjønne omgivelsene Norge har å by på.

Tungestølen ligger i den vakre landbruksbygda Veitastrond i Luster kommune i Sogn.
Innerst i dalen ligger Tungestølen Turisthytte ved foten av den karakteristiske Skyttarpiggen. Fjellet som åpner de to neste dalførene, Langedalen og Austerdalen, rett inn mot Jostedalsbreen. I enden av begge dalene er det massive brefall. Begge to er blant de mest spektakulære i Norge. Området nedenfor hytta er det et stort elvedelta med smaragdgrønne breelver og flere støler med beitende husdyr.

Vi starter dagen med myk og rolig yoga som forbereder kropp og sinn til en fantastisk dag ute i friluft.

Etter en deilig frokost tar vi turen ut og vandrer i dalene og opp i fjellene i denne perlen av ei brebygd.

Vi skal gå til breen og skue utover den massive bretunga til Austerdalsbreen og oppleve de dramatiske brefallene Tor, Odin og Loke på trygg avstand.

Vi skal på enkle fjellturer for å kunne nyte utsikten utover Veitastrondsvatnet med sine fantastiske farger fra brevannet og se innover de magiske dalene hvor breen ligger som et lokk på fjellene rundt.

Etter en deilig fjelltur blir det litt påfyll av lett mat på hytta før en komplett yogaklasse med yogafilosofi, chanting, meditasjon og avspenning i tillegg til lett fysisk yoga.

Vi avslutter dagen med å nyte en deilig tre-retters middag.

1900 Oppmøte
1930 Velkommen og infomøte
2000 Middag

1600 Suppe/ Snacks/ Frukt
1700 Yoga med filosofi, chanting og meditasjon, 90 min
1900 Middag

1600 Suppe/ Snacks/ Frukt
1700 Yoga med filosofi, chanting og meditasjon, 90 min
1900 Middag

Søndag

INSTRUKTØR

Mette Grøsland har over 25 års erfaring med å undervise grupper, de ti siste i yoga. Hun er driver og eier av Ren Yoga, et nydelig yogastudio i Hokksund.

Hun har bakgrunn i yogastilene Jivamukti, Yin, Restorativ, Barselyoga og Barneyoga. Hun er unikt opptatt av sammenhengen mellom kropp og sinn. Hun har tatt første året medisin og fordypet seg i bindevevet i kursene fra Anatomy Trains. I tillegg yogafilosofi med Alexander Medin. Hun har studert under noen av de fremste yogalærerne i verden som Sharon Gannon, David Life, Jules Febre, Sarah Powers, Ulrica Nordberg, Craig Perkins, m.fl.

I tillegg er Mette en av de to bestyrerne på Tungestølen.

DATO OG PRISER

Torsdag 17. til søndag 20. september 2020
Pris for hele langhelgen i sovesal for DNT-medlem kr. 3.995.
Pris for hele langhelgen i sovesal for Ikke-medlem er kr. 4.795.
Du får hele beløpet igjen om myndighetene kommer med nye restreksjoner pga Korona-viruset.

Inkludert 5 yogaklasser, alle måltider (frokost, niste, mellommåltid etter tur, 3-retters middag torsdag, fredag og lørdag), overnatting 3 netter, fjellturer og god stemning.

Vi har en egen hytte med 4 senger, to senger på 90 cm og to senger på 120 cm. Denne kan leies i stedet for overnatting i sovesal.
Hytta må leies i sin helhet av en eller en samlet gruppe på inntil fire personer. Prisene blir som følger i tillegg til prisen over, DNT-medlemmer:
4 personer som leier kr. 300 pr. natt/ pr. pers. pr. natt kr. 75
3 personer som leier kr. 525 pr. natt/ pr. pers. pr. natt kr. 175
2 personer som leier kr. 750 pr. natt/ pr. pers. pr. natt kr. 375
1 person som leier kr. 975 pr. natt
For Ikke-medlemmer:
4 personer som leier kr. 312 pr. natt/ pr. pers. pr. natt kr. 78
3 personer som leier kr. 618 pr. natt/ pr. pers. pr. natt kr. 206
2 personer som leier kr. 906 pr. natt/ pr. pers. pr. natt kr. 453
1 person som leier kr. 1.203 pr. natt

Medlemskapspriser i DNT

Hovedmedlem/ Ordinær kr. 710
Familiemedlemsskap kr. 1.275
Honnør kr. 555
Husstandsmedlemsskap kr. 390
Ungdomsmedlemsskap kr. 360
Skoleungdom kr. 220
​​​​​​​Mer info finner du ved å trykke her.

DATO

17.-20. september 2020